5 pokerturneringar som man inte får missa

Det är redan känt att live-pokerturneringar alltid har ett ganska så glammigt och häftigt rykte, särskilt de stora turneringarna. Med det i åtanke har vi i den här artikeln listat de 5 bästa pokerturneringarna runt om i världen, där vilken spelare som helst drömmer om att få delta! Nedan följer 5 turneringar som är kända runt om i hela världen.

WSOP i Las Vegas är utan tvekan den största pokerturneringen i världen med de mest välrenommerade och erkända pokerspelarna från alla världens hörn. World Series of Poker är utan tvekan drömmen som alla spelare har.

Pokerstars Caribbean Adventure är utan tvekan den turnering som varje “vanlig” pokerspelare vill spela, kanske just för sin exotiska plats i Bahamas mitt bland underbara stränder. Sedan PCA startade 2004 har turneringen redan distribuerat mer än 100 miljoner dollar och varje år som går det blir allt mer glamoröst.

European Poker Tour startade 2004 när 229 spelare kämpade efter titeln vid första etappen. Idag har EPT blivit en av de mest glamorösa pokerturneringar i världen, detta tack vare de olika etapperna som sker i de kända städer runt om i Europa som exempelvis Barcelona, ​​London, Köpenhamn, Madrid, Monte Carlo m fl.

BSOP har sakta men säkert växt fram till en av världens största pokerturneringar. 2013 slog turneringen rekord med hela 2400 registrerade spelare och den stora mästaren blev miljonär.

LAPT började i mitten av 2008 och är idag känt som den största pokerturneringen i Latinamerika, med delmoment som spelas i flera populära städer runt om i Latinamerika. LAPT har hela tiden lockat allt fler spelare och har utan tvekan redan blivit en av de mest populära turneringarna i världen.

För mer spännande grejer, gör ett besök här!